A Bak nő jellemvonásai

A Bak nő magányos és független. Bár fiatal korában bátortalan és határozatlan, idővel egyre inkább magabiztossá válik. Mindig több célt tűz ki maga elé, ezért csak ritkán sikerül mindent bevégeznie.

Kedveli és épp keresi a hírességek társaságát.Annak ellenére, hogy álmodozó, képes megmaradni a realitás határán belül. Ezzel együtt, számító teremtés. Mert mindig elégedetlen önmagával, folyton tanul, képezi magát, hogy minél több területen elérje a lehető legtöbbet.

A Bak nő tudása vitathatatlan. S erre büszke is, sőt beképzelt. A Bak nő nyugodt természet, de ha bántják, nem felejti el, sőt bosszúálló. Az élet megadja neki a szükséges kényelmet, a biztos megélhetést, külsőleg is ápolt és jó ízlésű, mértékkel sminkeli magát, nem feltűnősködik, mégis szereti ha csodálják. Alkalmas titkárnőnek, tanárnak, orvosnak.

A Bak nő temperamentuma

A Bak nő nyugodt, nagyon türelmes, ritkán idegeskedik. Az a tipus, aki mindig saját maga igyekszik rendezni az életét. A tétlenséget nem tűri, ezért mindig talál valamit, amivel kitöltse az idejét.

A Bak nő érzelmi élete

Látszólag távolságtartó, pedig csak elővigyázatos. A Bak nő ritkán keveredik alkalmi szerelmi viszonyba. Félénksége és kezdeményezőkészsége hiánya azzal magyarázható, hogy előre fél a kudarctól, vagy attól, hogy valaki nem is szereti, csak egyszerűen szórakozni vágyik vele. érzéki, de rendszerető, akit sosem fog senki teljesen uralni. Mégsem tud meglenni a szerelem gyönyörei nélkül. Szereti kívülállóként megfigyelni az embereket, a legapróbb részletekig kíváncsi mások életére. így szerzett tapasztalatai hozzásegítik, hogy előre megsejtse a férfiak óhaját. A Bak nőt nem könnyű meghódítani s ami még vonzóbb benne, hogy varázsa nem halványul el a korral. Lobbanékony természet, akit a legapróbb jel is lázba hoz, de a meghittségben nincs fantáziája, nem tér el a tradícióktól.

A Bak nő családi élete

A Bak nőnek szüksége van a biztonságra, ezért az a férfi van nála előnyben, aki képes ezt megadni neki. De mert nagyon igényes a párválasztásban, későn megy férjhez. A Bak nő választottjának minden szempontból meg kell felelnie egy egész sor feltételnek. Amennyiben nem megfelelő, igyekszik őt minden erejével a saját igényei szerint átformálni. A Bak asszony uralja a férjét, de hűséges hozzá s tőle is elvárja, hogy ne legyen csapodár. A hűtlenséget sosem bocsátja meg, de mindvégig nagyon jó anya.