A Bika férfi jellemvonásai

A Bika szülött komplikált, szeszélyes férfi, jelleme mégis idomítható. Ha kihozzák a sodrából nagyon erőszakos, de hamar jóváteszi hibáit, mert tudja, ez semmi jót sem hozhat rá. Mindig vigyáz a testi és lelki egészségére. Szívesen tanul és szereti a művészetet. Kiváló műgyűjtő. Nagyon bízik saját értelmében, ezért nem fogad el tanácsokat.

Türelmes, mégis folyton valami belső nyugtalanság tartja éberen. Csökönyös, de kitartóan halad a célja felé, igaz, jobbára kacskaringós mellékutakon. Nem kényeskedik. Furfangossága megvédi bármily kijátszástól. Ha mégis megbántják, nem felejti el. Látszólagos fellengzőssége ellenére mindig szilárdan áll a földön. ördögi csökönyössége ellenére az érvelést és nem az erőszakot válassza, ha valamiről meg akarja győzni környezetét. Minden helyzetben világos megoldást keres a problémáira.

Az üzleti életben nagyon elővigyázatos, jól ismeri a pénz értékét. Nem fukar, de nem is költekezik feleslegesen. Szeretteit viszont szívesen elhalmozza drága ajándékaival. Fejlett kritikai érzékkel rendelkezik s szeretné mindenkivel megőrizni a jó viszonyt. A Bika férfi külleme nem különösebben szép, de érzelmes, gyöngéd, ugyanakkor gyakorlatias partner. Mindig sajátos szemszögből nézi a világot és főleg nagyon ambíciós. A szerelemben néha poszesziv és féltékeny is. Hallgatag és rejtélyes ember s ha titkot bízol rá, biztos megőrzi. Keresi a kor hatalmasságai barátságát, s kapcsolataival szeret is eldicsekedni. Csakhogy ezért néha nagyon meg kell fizetnie. De jellemének köszönhetően mindig sikeres az életben.

A Bika férfi temperamentuma

Erős fizikuma arra sarkallja a Bika férfit, hogy ha valamit nem tud békésen megszerezni, parancsoljon. Szereti a kényelmet s mindenféle gyönyört. A Bika férfi akkor boldog, ha nehézségekbe ütközik. De a testi-lelki sérelmekből nehezen épül fel. Saját eszméit nehezen tudja a gyakorlatba ültetni. Képes olyan ügyekért is kiállni, melyek sikere teljesen kilátástalan.

A Bika férfi érzelmi élete

A Bika erős fizikumú és nagy lelkierejű ember. A nők az ideális szeretőt látják benne. Ezzel együtt nem hajlandó bármilyen környezetben és bárhogy viszonyt kezdeni valakivel. Bár nagyon fiatalon feléled benne a szexuális érdeklődés, mindig szüksége van a kellemes környezetre, a jó hangulatra. A szerelemben ugyan nagyon érzékeny, egyszerű és közvetlen marad. Mindig alaposan előkészíti a terepet és csakis akkor vállalkozik egy kapcsolatra, ha előzőleg jól átgondolt mindent. Szükség esetén képes szerepet játszani, hogy partnerét meggyőzze saját erényeiről, de aligha van szüksége rá, mert a nők megérzik, hogy a Bika férfiban sosem kell csalódniuk.

A Bika férfi családi élete

A Bika férfi megértő élettárs. A családi élet szentnek számit neki. Tágas ismeretségi és baráti körében igényes kritériumok és alapos megfontolás alapján keresi ki a feleséget. ám ha már családot alapított mindent elkövet, hogy kiváló férj és jó apa legyen, aki biztosítja az otthon kényelmét és gyermekeinek megad mindent, amit azok kívánnak.