A Halak férfi jellemvonásai

A Halak férfi csupa ellentmondás, ezért részéről bármire számíthatunk. Hirtelen elhatároz valamit s máris mást tesz, mint amit eltervezett. Szentimentális álmodozó, aki nem a reális világban él, hanem valamely saját maga által megalkotott képzeletbeli világban. Mégis értelmes és ésszerű, akit nem érdemes a látszat után megítélni. Labilitása ellenére is különösen érzékeny és alkotó egyéniség, aki bármiből képes valamit létrehozni. De befolyásolható, sőt könnyen átveszi mások ötleteit és szokásait, nincs saját véleménye, saját meggyőződése. Jó szónok, de nem jó szervező. Komplikált természete miatt nehezen kiismerhető. élete során sokat kap a barátaitól, örökségekhez jut, de könnyen az alkohol, a kábítószer áldozatául eshet. A Halak állatöv szülöttei közt sok művész akad, de író akad, de aligha jó üzletember.

A Halak férfi temperamentuma

A Halak férfi valahogy mindig megtalálja a legkönnyebb utat az életben. Nem dinamikus és nem is kitartó a munkában. Számára az ötlet és nem a tett a fontos. álmodozó természete, váltakozó hangulata gyakran utazásra készteti.

A Halak férfi érzelmi élete

ábrándos természete révén a Halak férfi idealizálja a szeretett nőt, ezért sok hibáját elnézi. Nincsenek előítéletei. általában az ésszerű asszonyok vonzzák és el is tűri azok uralmát. Kedveli a szexet, de érzelmi biztonságra vágyik. A Halak férfi szerelme határtalan, magatartása és tettei kiszámíthatatlanok, de nem tűr ellenvetést. Ha valakit meg akar hódítani nincsenek gátlásai.

A Halak férfi családi élete

A Halak férfi nem a legjobb férjjelölt, mert nagyon nehezen tudja eldönteni, ki tetszik neki. Nehezen hódit meg valakit, de amint sikerült, máris más után szalad. A házasságban sem valami megállapodott, gyakran keres másutt örömet. Mégis elvárja, hogy a felesége a szerelem mellett elnéző is legyen vele szemben. épp ezért a Halak férfiak közt sok nőtlen marad.