A Halak nő jellemvonásai

A Halak érdekes természetű nő. Ha el akar játszani valamilyen szerepet, bármilyen alakot könnyen magára tud ölteni. Kiváló színészi alakításában csak a nagyon avatott szem képes felfedezni a hamisságot.

A Halak nagyon nőies, barátságos és leleményes. Mivel másokkal szemben megértő, igen sok barátja van.

Mégis inkább a befolyásos embereket szereti megnyerni, és tudja is, miként férkőzzék a kegyeikbe. Valójában gyengének érzi magát és mindig szüksége van egy segítő kézre, egy támaszra. Lelkileg labilis s folyton elégedetlen és csalódott. Mindig bizonytalan mindenben ezért környezetétől folyton elvárja, hogy igazolják magukat, hogy mindent bizonygassanak. Mások megítélésében a látszat nem hat rá, inkább az érzékeire támaszkodik. Az igazságot ösztönösen megérzi, így nehéz becsapni. Az anyagi problémák nem érdeklik, ha megteheti, szívesen költ ajándékokra, de ha megsértik vagy becsapják, hamar elveszti a józan eszét, nagyon feldühödik és nem könnyen felejti a sérelmet, bosszút áll. Vonzza az ismeretlen és érdeklődik az okkult tudományok iránt. A sikert mások szolgálatában vagy a művészetben érheti el.

A Halak nő temperamentuma

A Halak nő inkább álmodozó vérmérsékletű mitsem túl aktív. Nagyon is a Hold befolyása alatt áll: telihold idején életerős, aktív, újholdkor fáradt és álmodozó. Nehezen tűri a zajt és kerüli a konfliktusokat.

A Halak nő érzelmi élete

Elragadó szirén, aki könnyen elbűvöli a férfiakat. Viszont maga is könnyen szerelembe esik. De a Halak nő valahogy mindig rosszul választ. Folyton az eszményi szeretőt keresi, pedig fél a kalandoktól, mindig dramatizálja a helyzetet. A meghittségben kellemes atmoszférát teremt, játékos és nincsenek komplexusai. Hamar elszédíthető, még a ruhája szépségétől is képes meghatódni.

A Halak nő családi élete

Bár jobbára már mozgalmas múlttal kerül a házasságba, miután férjhez ment a Halak nő rendkívül odaadó és jó feleséggé válik. Nagyszerűen gondját viseli otthonának és nagyon szereti a gyermekeit. De bonyolult természete miatt gyakran a legkevésbé megfelelő társat válassza. Ha a férje elhanyagolja, házasságon kívül keres vigaszt, vagy legalább álmodozik arról, hogy egyszer valaki majd elrabolja. A válás nem okoz gondot neki.