Az Ikrek férfi jellemvonásai

Ellentétes karakter. Folyton nyugtalan és ideges lévén, az Ikrek férfi mindig eltitkolja valódi szándékát. Látszólagos kimértsége ellenére az Ikrek meglehetősen álhatatlan és hanyag, sosem tudja mit hova tesz, s ha valamibe belefog, hamar elfelejti mit is akart. Ezzel együtt sosem hajlandó elfogadni valamely szigorúan előirt programot s még kevésbé azt, hogy az idő rabszolgája legyen.

Sokoldalúsága révén mégis elbűvölő még akkor is ha sok mindenbe belekezd de türelmetlenségében semmit sem fejez be. Esetleges kudarcai nagyon lehangolják és önváddal telítik. Bizonytalankodásai ellenére, szereti ha ellentmondanak neki. Ragyogó ötletei révén hamar érvényesül, de mert nem kitartó és hamar elunja magát, gyakran változtatja a munkahelyét.

Az Ikrek férfi a gyors és helyes megoldások embere, övé a jelen és a jövő. Kiváló stratéga, szellemes és nagyon szórakoztató. Mondanivalóját könnyedén megfogalmazza, nem vesz pompázatos mondatokba. Nagyszerű szónak és valódi értelmiségi. Sajnos, mindezen jó tulajdonságok olykor elhalványulnak pillanatnyi álhatatlansága miatt. Az Ikrek férfi szervezete sokat elbír s annak ellenére, hogy tervei néha meghaladják fizikai erejét, szellemileg képes felülkerekedni a nehézségeken. Az Ikrek szülöttei közt gyakori a géniusz. általában mindenhez értenek: matematika, filozófia, művészetek, kereskedelem. Akad is sok kiváló szellem köztük, nagy tudós, művész, irodalmár. Az Ikrek férfi bölcs, büszke és éber - igazi vezető. E mellett felettébb szórakoztató, csak ne dühítsék fel, mert akkor megfékezhetetlen. Egyes források szerint az Ikrek férfi valódi kincslelő - gyakran rátalál az altalajban rejlő ezüstre, drágakövekre.

Az Ikrek férfi temperamentuma

Az Ikrek szülötte afféle örökmozgó. Hirtelen cikázik egyik embertől a másikig, áttér egyik tevékenységről a másikra, mintha egyetlen nap alatt egész életet akarna leélni. S mindezt könnyedén teszi, ahogy a kalandok és az utazások sem jelentenek gondot neki. De épp mert túl sokat dolgozik, hamar kifárad. Szüksége van a gyakori, hosszú szünetekre.

Az Ikrek férfi érzelmi élete

Az örök szerelmes típusa. Nem veti meg az új kalandokat. De mert a szentimentalizmus nem kenyere, nem a nők jelentik számára a legfontosabbat. Annak ellenére, hogy rámenős, közelsége sosem fárasztó. Az intimitásban mesterien képes megteremteni a jó hangulatot és partnernőjében fellobbantani a kéjt. Mert nem rabja az érzékeinek, képes kívülállóként szemlélni mindent és megteremteni a legalkalmasabb, csillogó környezetet, a legjobb hangulatot. Rafinált szerető, aki sosem esik a rutin áldozatául.

Az Ikrek férfi családi élete

Az Ikrek férfi sosem hajlandó elfogadni egy nő hatalmát, még kevésbé egy feleség uralmát. Különben jó férj. De jó, ha az asszony vigyáz a családi kasszára, mert az Ikrek férfi hajlamos hirtelen ötletei alapján költeni a pénzt.