A Mérleg férfi jellemvonásai

A Mérleg férfi kiegyensúlyozott és nagyon érzékeny. De ez a kiegyensúlyozottság nagy erőfeszítés eredménye, hisz az élete örök ide-oda lengés. Folyton a boldogságot keresi. Művelt emberhez híven, kellemes beszélgető társ. Mindig barátságos, soha senkit sem akar megharagítani. Szereti ha dicsérik és sosem sérti meg más érzelmeit. Jó diplomata és nagyszerű a humorérzéke. Igazságérzete révén mindenkinek esélyt ad - jó főnök és jó munkatárs, aki bármilyen életmódhoz hamar alkalmazkodik. Képes a kompromisszumra de a nagy áldozatokra is. A komoly dolgokban viszont nehezen dönt. Szemmel láthatóan szeretné érvényre juttatni a saját véleményét, de egyedül sosem képes erre, mindig szüksége van tanácsadóra, pártolóra. A hazugságot nem tűri és képes is hamar kideríteni azt. A Mérleg férfi türelmes és kerüli a feszültségeket. Szereti a szépet és mindenben a teljességre tör.

A Mérleg férfi temperamentuma

Hirtelen haragú, de hamar türtőzteti magát és képes kijavítani a hibáit. Ezzel együtt a harag sok rosszat és kárt okozhat az életében. Nyíltan senki sem mer szembeszállni vele, de a háta mögött sok ellensége lehet.

A Mérleg férfi érzelmi élete

Elragadó egyéniség és tudja is, hogyan kell meghódítani egy nőt, de ha már egymáséi lettek, többé nem engedi el partnerét, minden igyekezetével a kedvében jár majd. A nőt a férfival egyenrangúnak tejkinti, a közönségességeket nem tűri. A Mérleg férfi hamar szerelmes lesz, s ha csalódik aligha képes véget vetni egy kapcsolatnak. Eléggé nehezen különbözteti meg a barátságot a szerelemtől. Szereti uralni a nőt és elvárja, hogy az csak az övé legyen. A Mérleg férfi számára a szerelmi aktus valóságos esemény, melyet ehhez méltón kell megélni. érzelmeiben mégis meglehetősen felületes, rafinált és vonzó egyszerre.

A Mérleg férfi családi élete

A Mérleg férfi házasságra született. De sokat keres, míg megtalálja azt, akit megálmodott. Féleségnek jó megjelenésű, értelmes asszonyt keres, aki ragaszkodik hozzá, aki mindvégig ugyan úgy szereti mint kezdetben, aki ingadozás nélkül kitart mellette. Cserébe kiegyensúlyozott, boldog családi életet nyújt.