A Nyilas férfi jellemvonásai

A Nyilas férfi idealista és romantikus. Szellemes, sármos, optimista és jókedvű. Kiváló szónok. De mivel túl szabad és szókimondó, a nyilas férfi olykor akarata ellenére is megsérti az embert. A Nyilas számára minden nap új lehetőséget jelent. A bírálat nem fog rajta. Nem jó diplomata, de a szavát igyekszik mindig betartani.

Megértő barát, nagylelkű és ambíciós, csakhogy kissé depresszív alkat. Szereti a luxust, barátainak extravagáns ajándékokat ad. Kedveli a meghitt mulatozásokat, de mindenkiről mindent tudni akar. Ő maga viszont szereti a titkolózást, pénzét is mindenféle titkos vállalkozásokba próbálja befektetni.

A Nyilas férfi temperamentuma

A női szülötthöz hasonlóan a Nyilas férfi is sokat utazik, szeret új ismeretségeket kötni. Olyan kalandokba keveredik, melyek más számára rendkívülinek tűnnek, de ő természetesen fogad minden változást. Ha valamiért mód felett felháborodik, hideggé, visszafogottá válik.

A Nyilas férfi érzelmi élete

Különösen vonzzák a szép asszonyok. Meghódításukra a Nyilas férfi minden eszközt kipróbál a virág- és telefonüzenetektől a bókokig és érzelmes levelekig. állandóan szerelmesnek érzi magát, holott nagyon nehezen képes valaki mellett elkötelezni az életét. Már csak azért sem lehetnek tartósak a kapcsolatai, mert magát a vadászatot élvezi.

Bár a tapasztalt partnert keresi, mindenkit a saját elképzelése szerint akar modellálni, és sajátos képessége révén képes is meggyőzni a kiválasztott nőt, hogy azt tegye amit ő akar. Nem is unja soha a szerelmet, de a féltékenységet, különösen a hangos jeleneteket nem tűri el senkitől.

A Nyilas férfi családi élete

épp érzelmi élete sajátosságai miatt, a Nyilas férfi számára a házasság nem jelent kötelezettséget. Akár megnősül, akár nem, lelkében örök agglegény marad, aki szereti a titkos viszonyokat. Egyik nőtől a másikhoz cikázgat, hazudozik, de mindezt olyan szépen teszi, hogy a nők hisznek neki.