Nyilas

A Nyilas nő jellemvonása

A hosszas megfigyelések azt sugallják, hogy kétféle Nyilas nő létezik. Az egyik a meglepő vitalitású fiús alkat, aki szereti a természetet, a sok mozgást, a sportolást, a másik a független társadalmi lény típusa, aki nem hisz holmi babonákban vagy hasonlókban, de szereti a művészeteket, a kiváló társaságot.

Ő a szalonok extravagáns úrnője. De bármelyik csoportba tarozna is, a Nyilas nő sokat ad a saját külsejére és a látszatra. Nagyon felületes, beképzelt, de szabadnak érzi magát.

Ezzel együtt nem tűri a magányt, szeret fecsegni. Szívesen meghallgat másokat is, de mindig érezteti, hogy ő abszolút mindenhez ért, holott nem úgy igaz. Más tanácsára viszont nincs szüksége, mindig a saját impulzusai szerint cselekszik. Szereti a mozgalmas életet. Egy Nyilas nő mellett sosem lehet unatkozni. Lényegében közvetlen és szókimondó, nagylelkű és megértő, de szereti a változatosságot, mindig valami újra van szüksége maga körül.

A Nyilas nő temperamentuma

A Nyilas nő nehezen találja meg a helyét, ezért is szeret sokat utazni. Egyszerre sok mindenbe belekezd, de meggondolatlanul, tervek nélkül lendül mind az eseményekbe mind a tennivalóiba, s ez a szeleburdiság hamar megbosszulja magát.

A Nyilas nő érzelmi élete

Mivel a Nyilas nő nagyon szókimondó és őszinte, gyakran előfordul, hogy ravasz, gátlástalan férfi áldozatául esik. A folyton változatosságra vágyó Nyilas nő azonban nem válogatós, a fontos, hogy minél többször váltogathassa a partnerét. A kalandok nem hagynak lelkében nyomot, hisz mindent inkább barátságból tesz s ha nem sikerül, legfeljebb annyi, mint egy elvesztett játszma. Természetének megfelelően bárhol hajlandó kielégíteni a vágyát, sőt a természet ölén számára ez még érdekesebb, de nincs türelme, hamar el akarja érni a célját. Mivel a Nyilas nő nehezen kiismerhető, uralni sem könnyű.

A Nyilas nő családi élete

A Nyilas nő kiváló pajtás a sportban, jó barát a kalandornak, s ha szerelmes lesz nagyon ragaszkodó társ a férjnek. Amennyiben a férj valamiért elhagyná, egyszerűen összeroppan. De mert a Nyilas nő számára a függetlenség a legfontosabb és nem is kitartó, közülük sok hajadon marad.