A Skorpió férfi jellemvonásai

A Skorpió férfi szenvedélyesen érzéki, élvhajhászó, olyannyira, hogy gyakran elveszti a józan eszét. Nem érdekli mi lesz a meggondolatlanságai következménye, valósággal rabja az érzékeinek. Ezzel együtt sármos férfi, jól kirajzolódott karakter.

Nagyon ambíciós és könnyen összpontosít a lényegre. Bátor és kiváló kezdeményezőkészségű. Bár szabad szellem, mindig szüksége van egy tanácsadóra, akire biztosan támaszkodhat. Vagyis, szörnyen komplikált, akitől sosem tudod mit várhatsz. A gyengeséget elítéli, mégis gyakran labilis, épp ezért, jó ha óvakodik az italtól, a kábítószerektől.

Ha megbántják makacs és rosszkedvű. Mintha az egész világra haragudna. Hamar kész a veszekedésre és ilyenkor agresszívvá válik. A sértést sosem felejti, sőt bosszúálló - jobb óvakodni tőle. Ha valaki mégis meghódítja, nagyon hűséges barátra lel a Skorpió férfiban. Az életben gyakran mindent egy kockára tesz, a gazdasági ügyekben viszont nagyszerű gyakorlati érzékkel rendelkezik, ezért is ajánlott ezen a területen keresnie az érvényesülést.

A Skorpió férfi temperamentuma

A Skorpió férfi dinamikus, jó munkabírású de gyakran elfecséreli az energiáját. Mivel a munka nagyon fontos neki, jobbára túl sok dolgot akar egyszerre elvégezni. ám a siker érdekében képes bármily akadályt feldönteni. Ez a megfontolatlanság viszont vesztét is jelentheti. Annak ellenére, hogy a Skorpió számára az élet nagy nehézséget, valóságos kínt jelent, hamar talpra áll bármily kudarc után, miként a főnix madár éled újjá a sajáthamvából.

A Skorpió férfi érzelmi élete

Egy nőnek veszélyes kettesben maradnia a Skorpió férfival. A szerelmi vágy hirtelen tör rá, sosem tudni mitől ihletődve, s e robbanékony természetnek nem könnyű ellenállni. A Skorpió férfi nem ismeri az önmegtartóztatást, folyton kalandra vágyik.

Az ellenvetést nem tűri, de partnernőjét a gyönyörök legmagasabb fokára juttatja. általában a híres s még inkább a hírhedt asszonyok vonzzák, hisz maga is csupa szenvedély. Az asszony akaratát vagy szemérmességét figyelemre sem méltatja. A Skorpió férfitól nem várható el a gyöngédség, annál inkább a vad gyönyör.

A Skorpió férfi családi élete

A Skorpió férfi számára a család szent. Ragaszkodik a feleségéhez és hűséges is hozzá. De ő az, aki vezet és uralkodik. Felfogása szerint a nőnek nincs joga ellenszegülni, ezt a férfira kell hagynia, aki mindkettőjük helyett hivatott dönteni mindenben.