A Skorpió nő jellemvonása

A Skorpió nő kiismerhetetlen. Nagystílű költekező, akinek semmit sem kell áldoznia azért, hogy biztosítsa a kényelmét, sőt luxusban éljen. Elbűvölő teremtés, aki bátran számíthat a megérzéseire.

A hamis embereket nem tűri. Kiváló kritikai érzéke alapján könnyen kiismeri az embereket és partnere erényeit és hibáit még akkor is elemezgetni fogja, ha az maga a tökéletesség. Kevés olyan makacs nő akad, mint amilyen a Skorpió szülötte. De kitartó.

Ha egyszer eldöntött valamit, nincs ami megállítsa s csak nagyon nagy önuralommal lehet neki ellenszegülni. A Skorpió nő megveti a gyengeséget. Ha valaki összevesz vele, nem könnyen felejti és mástól sem tűri el, hogy úgy tegyen mintha semmi sem történt volna. Sőt, bosszúálló is. Ha valaki kihozza a sodrából nem lehet tudni, meddig jut el a haragja. Bármily változáshoz  nehezen alkalmazkodik. Mélyebb elemzések alapján az asztrológusok kétfajta Skorpió nőt különböztetnek meg: az egyik csoport a tüzes szeműek, akik nem sokat adnak a szép ruhákra és a hiúságra s diszkréten, általában a gyenge férfiakat hódítják meg, a másik, a fatális asszony, aki a saját érzékei rabja, kokett, az a veszedelmes típus, akitől óvakodnak a férfiak, mert sok szerencsétlenséget hozhatnak rájuk, de ők maguk sem boldogok.

A Skorpió nő temperamentuma

A Skorpió nő a legszélsőségesebb vérmérsékletű minden állatöv szülötte közül. Bármit tesz, mindig teljes erőbedobással teszi. Különösen rámenős teremtés, aki fárasztóan hat a környezetére. Ha feldühítik, bármire képes.

A Skorpió nő érzelmi élete

A Skorpió nő nagy élvezethajhász. Ő az, aki a férfit üldözi, aki elszédíti a varázserejével.  A szerelem olyanfajta játék a Skorpió nő számára, amilyennel más jobb ha nem is próbálkozik. Szenvedélyessége nagyon igényessé teszi partnerével szemben, elvárja a teljes csodálatot. Nem könnyű szenvedélyét kielégíteni. Ha valaki megcsalja, a Skorpió asszony rendkívül féltékennyé válik. Mindenkiben lehetséges riválist lát, s még akkor is jelenetet rendez, ha partnere szóba áll valakivel, vagy egyszerűen csak ránéz. A szerelemben fantáziadús kísérletezgetései, domináns magatartása és erotikus játékai, erős férfit feltételeznek. De mindezt, amiként a hűséget is, odaadó szerelemmel hálálja meg.

A Skorpió nő családi élete

Látszólagos magabiztossága ellenére, a Skorpió asszony teljesen a férjére hagyatkozik. Kimondottan függ tőle. Ha megérzi, hogy a férje megcsalja, veszélyes ellenséggé válik. Ő maga rendkívül hűséges és bármikor kész harcolni, áldozatot hozni a férjéért. Ezért jó, ha az aki Skorpió nőt vesz feleségül nem lép félre, mert ha magára vonja a haragját, a legrosszabbra is számíthat.