A Bivaly kapcsolata a kínai horoszkóp többi jegyével

Bivaly - Patkány

Jó párkapcsolat, együtt különleges sikereket érhetnek el. Olykor a mindent komolyan vevő Bivalyt felbőszíti a Patkány élénksége, túl sok fecsegése, különösen, ha az intimitásukra vonatkozik. A Patkány ugyanis szeret kitárulkozni és elvárja, hogy komolyan vegyék is. Mindkettő független természet, kölcsösen tisztelik egymás szabadságigényét, így megértésben élhetnek.

Bivaly - Bivaly

A Bivaly - Bivaly viszony jó. Barátságon alapuló kapcsolat. Mindketten rendszeretők, így a mindennapi gondokat hamar elrendezik, idővel azonban egyhangúvá válhat közös életük. A Bivalyt mindig fel kell rázza valami a monoton nyugalmából, ahogy szántás közben is ösztökélni kell az ekét húzó bivalyt. De a Bivaly mindig felelősségteljes munkájában. A Bivaly - páros kölcsönös függetlensége révén megőrizheti a harmóniát. Közös vállalkozásba viszont ne keveredjenek, üzletet se nyissanak, mert hiányzik belőlük a rátermettség.

Bivaly - Tigris

Bivaly - Tigris nem rossz kapcsolat. A Bivalyt vonzza a Tigris személyisége. Míg tart a szerelem, jól kijönnek. Bivaly elnézi Tigris kicsapongásait, bár magában meggondolatlannak, tapintatlannak tartja. Tigris pedig gondoskodik arról, hogy a Bivalynak mindene meglegyen. Idővel mégis tartanak egymástól. Üzlettársként is hamar összekapnak, közös vállalkozás nem ajánlott a Bivaly - Tigris párosnak, mert ha nem is támad, a Tigris csak ragadozó. Csakhogy a Bivaly tűri, hogy széttépjék.

Bivaly - Macska

A Bivaly - Macska kitűnő, szilárd kapcsolat. A segítőkész, nyugodt Bivaly képes megadni a Macskának azt a biztonságot és harmóniát, melyre szüksége van. A Macska elsősroban az otthonához ragaszkodik. Ha olykor félre lép, azt csak azért teszi, hogy önmagának bebizonyítsa vonzerejét. A hűséges Bivaly nem gyanakvó, nem egyezne elveivel, hogy társa után kémkedjen. Mindketten óvakodnak a kellemetlen meglepetésektől, a helyváltoztatástól, otthonuk a biztonság tere. A nehézséggel szemben felvértezettebb Bivaly és a hajlékony, diplomatikus Macska harmonikus párt alkot de üzleti dolgokban nem ajánlott a világos beszédű Bivaly és a mindig köntörfalazó Macska páros közreműködése.

Bivaly - Sárkány

A Bivaly - Sárkány békés párkapcsolat, mely a kölcsönös tiszteleten alapszik. A Bivaly csodálja a Sárkány fel - fellángoló tündökléseit, a Sárkány értékeli a Bivaly állandó vonásait, melyek pihentetik, gondolkodásra késztetik. Kapcsolatuk tartós lehet, különösen, ha a Sárkány olyasmivel foglalkozik, ami sok utazást tesz lehetővé számára, így nem únja el magát. Szakmai szempontból a Sárkány szívesen választ Bivaly munkatársat, aki helyette is elvégzi a munkát, s vállalja a felelősséget.

Bivaly - Kígyó

A Bivaly - Kígyó boldog kapcsolat, végig teljes közöttük az összhang. A Kígyó általában mindenkivel jól kijön, ez esetben úgy tűnik, a Bivaly a domináns, ami jót tesz hiúságának. A Kígyó, aki a lehető legkevesebb erőfeszítésre sem hajlandó, óvakodik ellentmondani a Bivalynak, inkább körbefonja hízelgéseivel, dícséri komolyságát, felelősségtudatát. A Kígyó szereti a kényelmet, ereje és akarata is volna megteremteni, de örül ha akad aki elvégezze helyette is a munkát, ő meg csak a legszükségesebb erőfeszítésre hajlandó. A Bivaly megfeszülhet a munkában, hisz vigasza, hogy a Kígyó elégedett vele. A Kígyó pedig boldogan él s még félre is lép olykor, a tudatban, hogy senki sem tudja meg. Üzlettársakként a Bivaly gürcöl, a Kígyó spekulál s végül szépen vagyonosodnak.

Bivaly - Ló

Bivaly és Ló nehezen ért szót, de türelemmel jó kapcsolat alakulhat ki köztük. Mindketten önzők, másban viszont nemigen hasonlók. A Bivaly szeret egyhelyben maradni, a Ló épp ellenkezőleg, ezért nem sok esélyük, hogy találkozzanak. Ha mégis szerelemre gyúlnak egymás iránt, az a Bivaly kitartásának köszönhetően válhat tartós kapcsolattá. A Ló nem érzi jól magát, mert szenvedélyes, sőt érzelmes is, a Bivaly pedig nemigen romantikus, lehűti fellángolását. A Ló társaságkedvelő, a Bivaly szereti a magányt, a nyugalmat. Szakmai téren viszont kiválóan együttműködhetnek.

Bivaly - Kecske

A Bivaly és Kecske túl különböző ahhoz, hogy jól megértsék egymást. Dehát "az ellentétek vonzzák egymást!" A kínai horoszkóp szerint a Bivaly - Kecske páros valódi ellentét, így kölcsönösen hasznukra válna az együttélés. A Kecske végtelen képzelőerejéből a Bivaly is részesülhet, a Bivaly pedig hasznos tanácsaival, gyakorlatiasságával ruházhatná fel a Kecskét. Ha megszeretnék egymást, kölcsönösen jó hatással lehetnének egymás testi - lelki egyensúlyára.

Bivaly - Majom

Bivaly és Majom összeillő pár. Mind a házasságban, mind az üzleti életben passzolnak. A nyugodt Bivalyt szinte elképeszti a Majom folytonos élénksége, s már - már sajátos bizalmatlanságáról is megfeledkezve csodálja eredetiségét. A józan Majom pedig a Bivaly kiegyensúlyozottságát csodálja. Mivel hangulata a környezetétől függően ingadozó, a Bivaly mellett reméli megtalálni a biztonságot. A kínai horoszklóp szerint egyik sem szentimentális, a szerelem egyik életében sem foglal el nagyon fontos helyet, így nyugodtan élhetnek, anélkül, hogy féltékenységi jelenetek, felesleges faggatások és buta vallomások zavarnák meg mindennapjaikat. Az üzleti életben félelmetes szövetségesek lehetnek, akiktől nehézségek esetén nem várhatunk sok segítséget.

Bivaly - Kakas

Bivaly és Kakas találkozása nagyszerű párt eredményez. A szigorú és mogorva Bivaly életében jól jön a könnyen barátkozó Kakas. Szabadságszeretetüket kölcsönösen tisztelik. A Kakas csak kukorékol s a hallgatag Bivalyra hagyja a hétköznapi gondokat. Bár nagyhangon hírdeti, ő az úr a háznál, józan esze azt diktálja, hogy a Bivallyal találja meg a tökéletes harmóniát. Persze, előfordul, hogy a Kakas baráti társasággal állít haza vacsorára, vagy a Bivaly mások előtt bírálgatja a párját, de még akkor is képesek hamar megtalálni a közös nevezőt. A munkában hasznos szövetségesek: a Bivaly igazgat, a Kakas ápolja az üzleti kapcsolatokat.

Bivaly - Kutya

A Bivaly - Kutya szerencsés páros. Kapcsolatuk a kölcsönös tiszteleten alapszik. A Bivaly csodálja a Kutya értelmét, a Kutya pedig a Bivaly stabilitását. Tartós kapcsolat lehet, még akkor is ha a Kutya olyakor félelmeit kicsapongásokban, örömhajszolásban vezeti le, próbára téve a Bivaly tűrőképességét, és a Kutya némán szenved a Bivaly tartózkodó modorától, amit az érzelmi életben hidegségnek vél. Szakmai szempontból a folyton szorongó Kutya főnök mellé jól jön egy békés Bivaly, aki folyton megnyugtatja.

Bivaly - Vaddisznó

Bivaly és vaddisznó jó páros lehet. Mindkettő békeszerető. A gyanakvó Bivalyhoz illik a ravasz gondolkodása mellett is hiszékeny Vaddisznó, kölcsönösen tisztelik egymásban a becsületességet. Csakhogy az élvhajhász Vaddisznó nehezen érti az előrelátó Bivaly takarékosságát, aki fölösleges költekezésnek tartja pl. az otthon szépítését, hisz ő a régi bútorral is beérné. Vaddisznó pedig szemére veti, hogy képtelen élni, legszebb éveit elpazarolja az örökös munkára, spórolásra. Persze, a Vaddisznó, bármennyire költekező is, ismeri a mértéket. Tudja mikor kell leállnia, hogy megőrizze a számára is oly fontos családi békét, s kedvéért még a Bivaly is képes olykor - olykor kicsit szórakozni, költekezni.