Szerelmi horoszkóp

Ahányan, annyifélék vagyunk és ami ezt a sokféleséget összetartja az a szeretet. Aki szeret és boldog, az szépnek, jónak látja a világot és azt szeretné, hogy mindenki boldog legyen. De ahhoz, hogy boldog legyen, mindenkinek meg kell találnia a megfelelő párját, szerető partnerét. Ez pedig nehéz feladat, mert még a látszólag egymást jól megértő emberek között is sok olyan ellentét vetődik fel, mely az egyes személy alkatából, jelleméből fakad.

A szerelmi horoszkóp abban próbál eligazítani, hogy önmagunk és mások alaposabb megismerése révén miként alakíthatunk ki optimális szerelmi kapcsolatot, s azt miként legyünk képesek megőrizni is.

Kos
Kos
Bika
Bika

Ikrek
Ikrek

Rak
Rák
Oroszlan
Oroszlán
Szuz
Szűz
Merleg
Mérleg
Skorpio
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Ikrek
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

A különböző szempontokból tárgyalt csillagjegyek általános megállapításai alapján jegyezzük le azt a végső összegzést, melyből kitűnik, miként illik össze két, más-más csillagjegyben született ember, egy férfi és egy nő.

A szerelmi horoszkóp végtelen lehetőséget jelez egy-egy optimális párkapcsolatra, tőlünk függ, hogy képesek vagyunk-e élni szerelmi horoszkópunk adta lehetőségeinkkel. Természetesen, nem mkinden csllagjegy szülötte illik jól össze. De épp ezért fonos az önismeret és mások megismerése, hogy elkerülve a velünk született negatív vonásokat, kihasználjuk a horoszkópunk adta pozitívumokat és felismerjük ki az, aki alkatunknak megfelelően leginkább illik hozzánk, s kisebb vagy nagyobb intenzitású érzelmeinket miként legyünk képesek megőrizni is.

Az életben mindenért meg kell küzdenie az embernek, a boldogság megéri az erőfeszítést, hogy tudatosan próbáluk megtalálni a szerelmi horoszkóp szerinti párunkat!