A Halak jegy szerelmi horoszkópja

A Halak eleme a Víz.  A Halak csillagjegyet a Jupiter és a Neptunusz bolygó uralja. Ez a Halak illúzióiban, álmodozásában nyilvánul meg, ugyanakkor ennek tulajdonítható a Halakra jellemző megfoghatatlanság és mélység is, mely káoszként övezi e csillagjegy szülötteit. A Halak az éj, a tél szülötte. A csillagjegy kettőssége határozatlanságot kölcsönöz a Halaknak.
A Halak legfőbb jellemvonása a titokzatosság. Természete ellentmondásos. Sajátossága az álmodozás, az, hogy olykor képes megálmodni a jövőt. Fantáziája annyira élénk, hogy amit elképzel, azt valósnak hiszi. Sajátos érzékenysége révén ráérez minden rejtett lehetőségre.

A Halak ember érzékenyen reagál mindenre, fő érdeme a szeretet, a megértés és a segítségnyújtás. Altruizmusok révén kiváló művészek, pszichológusok kerülnek ki közülük. De bármit dolgozna is, nyugodtan végzi. Ezzel együtt flegmatikus temperamentum.

Hibájuk a mohóság, s mint mindenben, a szerelemben is mohók. Ha a halak szülötte rátalál az igazira, képzelete fehér ködében, fehér táltoson rohan szerelmi vágyai tárgya felé, hogy kimentse őt akár a sárkányok által őrzött várból is. De ha valamiért kénytelen valóságra ébredni, italozásba, kábulatba menekül a mindennapok szürkesége elől.

A Halak férfi szerelmi horoszkópja

A kettős jegyű Halak férfi összetett egyéniség, álmodozó és romantikus. Ő az ábrándos lovag, de érzelmeit nem könnyű felismerni, mert mélyen eltitkolja. Vonzza a tenger, a mélység, mindaz, ami titokzatos. A Halak érzékeny ember, de kettőssége révén épp oly mélyen tud szeretni, mint amilyen mélyen szenvedni is tud. Számára a szerelem csábító titok, melynek izgalmas mélységeit szívesen felkutatja és megismeri. A Halak férfi számára fontos a biztonságot jelentő otthon, jó férj és megértő családapa, de titokban mindig kész valami kis csintalanságra.

A Halak nő szerelmi horoszkópja

A Halak nő leginkább egy bájos sellőhöz hasonlítható. Teli gyengéd kedvességgel, élénkséggel, érzéki fantáziával. Mindebből viszont külsőleg semmi sem látható. Kiismerhetetlen, mint a tenger, mely a felszínem nyugodtnak látszik, de mélye titokzatos.

A Halak nő nagyszerű házastárs és jó anya, aki szereti a gyermekeket. A Halak altruista, szívesen gyámolítja a gyengébbeket. Mindezért cserébe elvárja a szeretetet, szüksége van a kiegyensúlyozottságra. Ha nem érzi magát biztonságban, kényeskedik, nyafogóvá válik, búskomorságba esik, mígnem másutt keresi a nyugalmat. S titokzatossága révén ezt könnyen meg is találja.