A Kos jegy szerelmi hoproszkópja

A Mars bolygó által uralt Kos jegyében született eleme a Tűz. A Kos erős jellem, domináns természet, aki mindent megszerez, amit akar. A túláradó temperamentuma és dinamizmusa vonzó, de lobbanékonyságát fékeznie kell.  Kolerikus temperamentuma, kivételesen élénk személyisége nem tűri a kötöttséget, szereti a szabadságot. Munkabírása helyénvaló. A reggel és a tavasz embere. Miként a tavasszal újraéledő természet, a Kos is ciklikusan kitárulkozik, újjáéled hangulatban, energiában. Örömmel rácsodálkozik minden újra, s élvezi a birtokbavétel örömét.

A Kos vállalkozó szellem, gyors, energikus, szívesen tör vezető szerepre, de kitartása nem igazi. Amint elér, megszerez valamit, máris újabb célt keres. A Kos a jelen pillanatban él, melyhez nem talál foghatót. Számára minden nap újabb akadály legyőzését jelenti. A társasági finomkodások nem érdeklik, de mindenben feltalálja magát, képes alkalmazkodni. De néha elveszti önuralmát, mintha fellel rohanna a falnak.
A Kos jó barát, értelmes, fogékony minden új iránt. Ha valaki felkelti érdeklődését, képes bármeddig utána menni. Aki eléri és vállalja a Kos fergeteges világát, megismeri a hetedik mennyország legcsodálatosabb érzelmeit, de megismeri a szerelem poklának legforróbb tüzét is.

A Kos férfi szerelmi horoszkópja

A Kos férfi heves és ostromló. Általában vonzó jelenség, a szerelemben rámenős és ellenállhatatlan A szerelem és a barátság fontos szerepet játszik a Kos érzelmi életében, mindkettőbe sok indulatot és szenvedélyt fektet. Érzelmeit és gyengédségét bátran vállalja, nyíltan kifejezi. Ez viszont gyakran bajba sodorja, és sokat kell szenvednie az elsietett döntései, elkapkodott kapcsolatai miatt. De a Kos sosem veszti el reményét, a kudarc csak újabb próbálkozásra sarkallja. A szerelemben, ha meg akar szerezni egy nőt, az övé is lesz, de meglehet, hogy hamarosan elhagyja.
A Kos férfi szereti a változatosságot, az érdekes, zajló életet. A Kos önzetlen és őszinte, de a házban ő az úr.
A Kos az örökifjú, aki még idős korában is kapható a bolondozásra, képes meggondolatlanságot elkövetni. A Kos szerelmét nem lehet elfelejteni.

A Kos nő szerelmi horoszkópja

A Kos nőben meglelhető mindaz, ami a Kos férfiban is megvan, de némileg enyhébb formában. A Kos nő tüzes, kitűnő s egyben érdekes szerető, aki gazdag fantáziája révén képes megvalósítani mindazt, ami szilárd és tartós kapcsolattá tehet egy szerelmi viszonyt. Határozott, erős, bátor, sőt, vakmerő. A Kos nő céltudatos, keresi a nagy lehetőségeket, és ehhez mindig megtalálja a megfelelő partnert. Mert a Kos nő mindig maga választ társat. Leginkább az erős, férfias alakok vonzzák, de ha megtalálja szerelmi partnerét rendkívül jó feleséggé, kiváló anyává válik, aki jóban, rosszban kiáll a családja mellett.
A Kos nő törekvései messze túllépik a családi kötelezettségek határait, de mert igazi családszerető, karrierje leginkább a család felemelésével épül és erősödik. A Kos nő hűséges és becsületes, s ha ezen érzelmei visszhangra találnak tökéletes társ, ám ha csalódnia kell, azonnal új partnert keres.
Ha a véletlen Kos nőt és Kos férfit hoz össze zajos veszekedések és szenvedélyes kibékülések sora várható. Épp ezért ritkán fordulhat elő köztük hosszan tartó szerelmi kapcsolat.

Párkapcsolat

A Kos jegy párkapcsolati horoszkópja