Az Oroszlán jegy szerelmi horoszkópja

Az Oroszlán jegyében született eleme a Tűz. Az Oroszlán jegyét a Nap uralja. Ennek hatása nyilvánul meg az Oroszlán jegy szülöttei erőt sugárzó magatartásában, fenséges küllemében. Az Oroszlán a nappal, a nyár embere. Az Oroszlán erős alkat, egyszerű megjelenésével is elárulja, hogy ő irányít mindent maga körül. Sokoldalú természet, domináns jellem, de jóindulatú, melegszívű. Munkabírása kiegyensúlyozott.

Az Oroszlán szülötte kolerikus temperamentumú. Hatalomra vágyása révén szavak nélkül is tekintélyt parancsoló, aki bárhol jelenne is meg, mindig a társaság középpontjává lesz. Sok-sok fizikai és lelki tulajdonsága ellenére, mégis sebezhető, mérhetetlen hiúsága miatt.

Az Oroszlán erős fizikuma és vitalitása ellenére sem szeret nehéz munkát végezni, kicsiségekkel bíbelődni, inkább mások munkáját hivatott megszervezni s elvárja, hogy őt kiszolgálják. Ezzel együtt szereti, ha dicsérik, ha hízelegnek neki. Ezt viszont busásan megfizeti azzal, hogy ha egyszer valakit megszeret, azért mindenre képes. Nemes lelkű, jó barát. Partnerével pedig nagyvonalú, bőkezű, elnéző minden hibájával szemben. Az Oroszlánra illik a mondás, hogy a "csillagokat is lehozza az égből" annak, akit szeret. De a hűség ismeretlen fogalom számára, ahhoz túl nagy a szíve. És nem is féltékeny, hisz önteltségében fel sem tételezi, hogy őt valaki megcsalhatná.
Szívesen udvarol, szeret flörtölni, szereti a kalandokat, az újdonságot, az izgalmat.

Az Oroszlán férfi szerelmi horoszkópja

Mint igazi nemes vad, az Oroszlán férfi türelmesen lesben áll a prédájára, majd pontos biztonsággal, hirtelen megragadja. Az Oroszlán férfi érzelmei szívből fakadó, forró és őszinte érzelmek. Nagystílű hódító. Férfias külleme sok nőt vonz, és nem is utasítja vissza őket, mert a szex nagyon fontos az Oroszlán számára. Ha szerelmes lesz, az Oroszlán jegyben született férfi lángol, lobog s partnerétől is elvárja a nagy érzelmeket. A Nap hatása alatt álló Oroszlán szülötte, miként az élet bármily területén, a szerelemben is a legjobbat várja el. Elvárja, hogy a választottja a legszebb, a legkívánatosabb legyen, s ha valóban megtalálja azt, akiben meglátja ezt, azt csodálatos ajándékokkal halmozza el, pompás estélyeket rendez a tiszteletére, intimitásukban pedig tüzes, játékos szerető, de szeszélyes is.

Az Oroszlán nő szerelmi horoszkópja

Az Oroszlány jegyében született nő azonnal feltűnik fenséges tartásáról, előkelő mozdulatairól. Miként az Oroszlán férfi, a jegy asszonya is képes kitűnő társ, jó barát lenni. A büszke Oroszlán hölgy vonzódik az élet szép oldalaihoz, a pompához s ezt a partnerétől is elvárja. Az Oroszlán nő mindenként csillogni akar, szüksége van arra, hogy állandóan szeressék, s a hódítás nem is okoz gondot számára.

De előfordul, hogy a sok szép tulajdonság és a királyi külső csak látszat, s a csalódni kényszerült Oroszlán nő csak újabb volt vőlegénnyel, újabb férjjel gyarapította emlékeztető listáját. A probléma mindig ott kezdődik, mikor az érveket elvetve, csak az érzelmeire hallgat.

Párkapcsolat

Az Oroszlány jegy párkapcsolati horoszkópja