A Skorpió jegy szerelmi horoszkópja

A Skorpió csillagjegy alatt születettek eleme a Víz. A Skorpió csillagjegyet a Mars és a Plútó uralja. Ez utóbbi a Naptól a legnagyobb távolságra eső bolygó, így hatása kevésbé felismerhető. Ha a Mars hatása a Skorpió fenséges megjelenésében fejeződik ki, a Plútó mindent titokzatossá a szülött világában, melyben minden a tabu vagy a szexualitás uralma alá siklik. A Skorpió semmiként sem lehet közömbös jelenség.

Diszkrét karaktere még vonzóbbá teszi. Ugyanakkor a Skorpió a legellentmondásosabb személyiség valamennyi csillagjegy szülöttei közül, aki nem ismer középutat. A Skorpiót nehéz kiismerni, rendszerint titokzatos, tartózkodó és bizalmatlan, látszólag sok közöttük a szélsőséges, maximalista alkat. De magatartása mindig a környezetétől is függ. A Skorpió, lobogó szenvedélyű ember, amit megkíván, azt meg is szerzi. A Skorpió ritkán gyenge akaratú vagy ingadozó. Határozott fellépése révén mindig eléri azt, amit akar. Munkabírása megfelelő, nyugodtan végzi feladatát, de mindenre képes, hogy megteremtse maga körül a földi paradicsomot.

Ha megharagszik, mérgét heves vitákban vezeti le, de sérelmeit soha nem felejti el, s ezt a megfelelő pillanatban vissza is fizeti. Kegyetlen ellenfél, de barátja mellett kiáll, kiváló társ.

A Skorpió látszólag kemény és rideg, de belül érzelmes és gyöngéd alkat. Bár ő maga nem hűséges, partnerét teljesen uralni akarja. Igen büszke a szexuális képességeire. A szerelem számára csupán érzékik öröm, épp ezért könnyű elcsábítani, de csábításának ellenállni szinte lehetetlen. A Skorpió minden misztikus és rejtélyes dologhoz vonzódik, nem fél a haláltól, számára az is csak egy tapasztalat. Egy élet sem elég kiismerni egy Skorpiót, de megéri a fáradságot.

A Skorpió férfi szerelmi horoszkópja

A Skorpió férfi sajátos vonzerejű szerető. Kétségbeesetten fél, a kudarctól, a sérelemtől, de tele van érzéssel, gondoskodással szerettei iránt. Folyton panaszkodik, holott csupa erő, szenvedély.

Gyengéit mérhetetlen energiájával igyekszik kendőzi, s épp ezért jobbára nem a neki megfelelő partnert vonzza. Szexpartnert könnyen talál, de megértő társat igen ritkán. Csakis valamilyen rendkívül jó érzékkel rendelkező képes a Skorpiót boldoggá tenni, vagy legalább is megpróbálhatja.

A Skorpió nő szerelmi horoszkópja

A Skorpió nő általában érdekes. Bár nem különösebben szép, ő a végzet asszonya, az erotikus szerető, a családszerető feleség. Ha szerelmes lesz, választottját szinte megigézi titokzatosságával és szerelme intenzitásával.

A Skorpió nő nem tűri a képmutatást, a hazugságot, számára a becsület mindenek felett áll. Tobzódó szexualitásával csupán a gyengéit, a sebezhetőségét igyekszik eltitkolni. Kétségbeesetten vágyik a szeretetre, arra, hogy valaki irányítsa, s ne ő kényszerüljön vezetni. Mégis ő az, aki az egész családot, a legtávolabbi rokonokat is összetartja. Nagyszerű háziasszony, energiája vulkanikus erejű, s ha mégis kifárad, könnyen képes regenerálódni.

Partnerével szemben a Skorpió nő elvárásai szinte mérhetetlenek. Szerelmese legyen érzékeny, gyengéd, ugyanakkor erős, érzékeiben ösztönös, erkölcsében feddhetetlen. Ugyanakkor tűrje el féltékenységét is, mert ha megsértik, bosszúálló természete miatt félelmetes is tud lenni.

Párkapcsolat

Az Skorpió jegy párkapcsolati horoszkópja