Szuz

A Szűz jegy szerelmi horoszkópja

A Szűz csillagjegyben születettek eleme a Föld. Miként az Ikrek csillagjegyet, a Szűz jegyét is a Merkúr bolygó uralja. Ez mindkét csillagjegynél az élet intellektuális megközelítésében mutatkozik. A kettő között mégis óriási különbség van, ami elemüknek is köszönhető. A Szűz eleme a Föld, mely elsősorban az anyagi megismerésre, az aprólékos részletezésre sarkallja a jegy szülöttét.

Arra, hogy mindent elemezzen, keresse a dolgok lényegét, mindennek kikutassa az okát. A Szűz jegyében született folyton gondolkodik, mindent addig vizsgál, amíg megérti. Munkabírása lángoló. A Szűz szilárd karakter, praktikus természet. Temperamentuma melankolikus. Ő a nappal, a nyár embere.
A Szűz kiváló megfigyelő, mindig jól és pontosan végzi el a feladatát. Mérhetetlen szellemi mozgékonysága és kutatási szenvedélye révén számos tudományágban fellelhetők az élre törők között a Szüzek.

Felelősségérzete és szigorú önfegyelme viszont gyakran zárkózottá, hűvössé teszi a Szűz jegyében születettet. De ő akkor is inkább kétszer is átgondolja, mit, hogyan tegyen. Környezetében mindig rendre, tisztaságra törekszik, így alig marad ideje az élet kellemesebb oldalaira.

Szerelmi élete is higgadt, megfontolt, hosszú és nyugodt párkapcsolat és nem afféle látványos fellángolás. Ennek ellenére, szíve mélyén gyakran hatalmas érzelmi vihar tombol, de környezete ebből mit sem sejthet.

A Szűz férfi szerelmi horoszkópja

A Szűz jegyében született férfi csendes, visszafogott, de jó humorérzékű. Munkájában aprólékos, vállalt feladatát mindig pontosan és eredményesen elvégzi. A Szűz férfi meglehetősen gátlásos, nem nagy az önbizalma s nehezen lesz szerelmes. Ha mégis elragadja ez a nemes érzés, jobbára mindig a saját jól szervezett világánál kevésbé rendezett életvitelű hölgyre talál, aki mellett nagyon odaadó, hűséges partnerré lesz. A Szűz férfi sosem hivalkodik szerelmével, de egész életre szóló, melegszívű társ, aki partnerének apró figyelmességekkel, gyengédséggel mutatja ki érzelmeit. A Szűz férfinak a szexuális élet nem beszédtéma, de nagyon jó családapa és férj, aki családjának kellő biztonságot nyújt.

A Szűz nő szerelmi horoszkópja

A Szűz nő, az azonos jegyben született férfihoz hasonlóan, meglehetősen tartózkodó, aki nemigen mutatja ki az érzelmeit. A Szűz jegyében született nő érzelmeit mindig az értelme irányítja. Okos és közvetlen, aki szívesen gondoskodik másokról, olykor már-már a mártíromságig önfeláldozó. Társaságban a Szűz jegyében született nő ritkán tűnik ki, szívesebben meghúzódik a háttérben.

A Szűz nő számára a szex fontos, de nem ez a legfontosabb. Megfontoltsága miatt aligha kerül lazább erkölcsű társaságba, de ha mégis, nehezen lazít. A kaland izgalmát nem keresi, de ha adódik, szívesen fogadja. Szerelmi kapcsolatba viszont csakis akkor kerül egy férfival, ha meggyőződött arról, hogy az szereti, s ha már maga is megszeret valakit, azt egy életre társául fogadja.

A Szűz nő harmonikus jelenség, egyszerű eleganciája és általában sokáig megőrzött fiatalos külleme és bája miatt sok férfi igyekszik megnyerni a kegyeit. Mégis, erős kritikai szelleme és józan észjárása miatt, gyakran megesik, hogy a Szűz nő egész életére egyedül marad. Ha egy férfi mégis belé szeret, csak akkor közeledjen hozzá, ha becsüli az otthon biztonságát és a hűség fontosabb számára a kalandoknál.

Párkapcsolat

A Szűz jegy párkapcsolati horoszkópja