Vizonto

A Vízöntő jegy szerelmi horoszkópja

A Vízöntő csillagjegyet a Szaturnusz és az Uranosz uralja. Eleme a Levegő. A Vízöntő az éjszaka, a tél szülötte. A Vízöntő emotív természetű, álmodozó jellem. Életformája az, hogy szeret és hódít. Munkája hatékonysága maximális. Szangvinikus temperamentumának megfelelően áthatja a szabadság, a függetlenség és a testvériség eszméje. A Vízöntőre jellemzők az ösztönös megérzések, az élete során adódó kiszámíthatatlan, hirtelen változások.

A Vízöntő érdekes, színes egyéniség, intellektuális beállítottságú, aki szereti a változatosságot, melyet szívóssággal és kitartással ér el. Kifejezetten szociális lény. Humánus érzésű. A Vízöntőt vonz minden, ami új, szokatlan, rendkívüli és veleszületett emberismerete révén már-már látnoki képességekkel rendelkezik.
A Vízöntő szeret a figyelem középpontjában lenni, szerepelni. Bármily korlát számára csak arra való, hogy átugorja. Ő az igazi nonkonformista. Kerüli mindazt, ami konvencionális, megszokott.

A Vízöntő szülöttének a barátság szent és sérthetetlen, a szerelemnél is fontosabb. A család viszont nem épp a legfontosabb számára. Ha megelégel egy problémás házasságot, egyszerűen fogja magát és elmegy, mindent otthagyva. Ha viszont olyan kapcsolatra talál, mely szellemi egyetértésen alapul, a Vízöntő a legmegértőbb, a legérzékenyebb és a legkedvesebb társ lehet.

A Vízöntő férfi szerelmi horoszkópja

A Vízöntő férfi erősen intellektuális beállítottságú, különc szellemi társ. Ritkán fogad el tanácsot, hisz az évek során felgyűlt tapasztalatai alapján jól tudja mi az, amit elfogadhat és mit nem. A Vízöntő különös bölcs, aki egyszerre vidám, nyílt és bolondos természetű, ugyanakkor logikus. Érzelmei mélyek és kiszámíthatatlanok. Elfogad egy kalandkedvelő társat, de meglehet, hogy párhuzamosan több szokatlan szerelmi kalandba is keveredik.

A Vízöntő szerelmi partnere sosem érezheti azt, hogy kedvese teljesen vele van, mintha gondolatai olykor másfelé kalandoznának. A Vízöntő általában a barátságot fejleszti szerelemmé, avagy épp fordítva, de az aligha fordul elő, hogy nagyon érzéki, szex-éhes nőt válasszon magának.

A Vízöntő férfit csakis a folyton megújulásra képes, gazdag intellektuális képességű asszonyok válasszák, akik képesek partnerük szellemi társává válni.
A Vízöntő nő szerelmi horoszkópja

A Vízöntő nő szerelmi horoszkópja

A Vízöntő nő csupa ötlet és energia. Független és céltudatos ember, aki szívesen fogad bármilyen változást s van bátorsága is változtatni a megváltoztathatón. Mások megjegyzése, a kritika nem érdekli. A Vízöntő nő sikert sikerre halmoz, sosem tétlenkedik. O az érdekes, izgalmas, emancipált nő típusa. Eredeti jellem, aki mellett az élet sosem unalmas, egyhangú. A szélsőségek embere, ami olykor extravagáns küllemében, kalandvágyában nyilvánul meg, aki tudja magáról, hogy jó szerelmi partner, hisz nem szégyelli kimutatni, hogy szereti a szerelmet. Máskor vállalja az alkalmazkodó, engedékeny asszony szerepét, talán csak azért, hogy új tapasztalatot nyerjen.

Valódi harmonikus kapcsolatot viszont csakis egy hozzá hasonló eredeti gondolkodású, szabadságot, függetlenséget kedvelő, folytonosan újat kereső egyéniség mellett képes kialakítani, akivel bátran és boldogan beutazhatják ezt a csodaszép világot, valóságosan vagy csak képzeletükben, s közben mindketten szabadon megőrizhetik saját világmindenségüket.