A Bika jegy szerelmi horoszkópja

A Bika eleme a Föld. A jólét, a termékenység és a szerelem istennőjéről elnevezett Vénusz befolyása alatti Bika jegy szülötte a nappal, a tavasz embere. Ellentmondásos jellem és emotív természetű, de lázasan dolgozik.  Temperamentuma melankolikus. A Bika képes értékelni a jólétet, szereti a kényelmet és a nyugalmat. Igazi ínyenc, aki tudja értékelni mindazt, amit az élet nyújthat, az apró örömöktől a legnagyobb lehetőségekig, mindennek sajátos varázzsal megadva a módját. A Bika általában művészi érzékkel rendelkezik, köztük sok az irodalmár, zenész, festő vagy legalább ezek mecénása. A Bika jegyében születettek közt sok a kiváló műgyűjtő, vagy legalábbis aki szép tárgyakkal veszi körül magát, s ebben nagy örömét leli.

A Bika türelmes és megértő, könnyen összeillik a többi csillagjegy szülötteivel. De konzervatív és csökönyös. Bár türelme csodálatra méltó, ha végleg kihozzák sodrából, hirtelen támad ellen felére, üt és vág, tombol, de haragja hamar elmúlik, s főleg nem bosszúálló.

A Bika szülötte mélyen, gyengéden és odaadással szeret. Szerelme ifjú korában éled és késő öregkoráig megőrzi. Akit megszeret, az iránt hódolattal van és határozottan, kitartóan szereti, de félszegsége és szégyen léssége gyakran megakadályozza, hogy kifejezze érzelmét.

A Bika férfi szerelmi horoszkópja

A Bika férfi az igazi macsó, aki számára az érzéki szerelem rendkívül fontos. Ha megtetszik neki valaki, komoly udvarlásba lendül és kitartóan halad előre. A Bika tüzes szerető, de sosem sieti el a dolgokat. Taktikusan megszervezi az együttléteket, a kettesben elfogyasztott kiadós vacsorától a kellemes utóhangig.  Bár a Bika nem a szavak embere, férfiasságának és eltökélt ostromának nehéz ellenállni.
A Bika sokat ad a megjelenésre, szereti, ha partnere jólöltözött. Hűséges, de féltékeny típus, aki partnerét a saját tulajdonának tekinti és a házban ő az úr. Erős akaratú nő aligha bírná ki mellette.
A Bika hajlamos az örök szerelemre, a szexben túlzottan is aktív, ugyanakkor romantikus is.

A Bika nő szerelmi horoszkópja

A Bika jegy női szülötte már-már ellenállhatatlanul vonzó és szeretetreméltó. Nőies, mutatós megjelenés. A Bika nő igazi feleségnek és anyának született, aki rendben tartja a házat és őrzi a családi tűzhelyet. A szexualitás nagyon fontos számára, s gyakorlatias, reális gondolkodása arra sarkallja, hogy mielőbb házasságot kössön azzal, akit kiszemelt a maga számára.

A Bika nő élvezi az élet örömeit, szereti a szépet, mindenből a legjobbat akarja magának, s ameddig kényeztetik, meg is marad hűséges, jó feleségnek, szívélyes háziasszonynak, kiváló vendéglátónak. A Bika nő gyermekeit már-már túlzott szeretettel és aggodalommal figyeli, de jól neveli őket. Nehéz kizökkenteni megszokott kerékvágásából.

Párkapcsolat

A Bika jegy párkapcsolati horoszkópja