A Nyilas jegy szerelmi horoszkópja

A Nyilas csillagjegy eleme a Tűz, uralkodó bolygója a Jupiter. Az asztrológiában ez a jog, az igazság, a becsület szimbóluma. A Jupiter védence szerencsés ember, rendkívüli értelmi képességekkel, tehetséggel bír, ugyanakkor optimista, aki hisz abban, amit tesz, sosem veszti el a reményét.
A Nyilas szülötte az éj és az ősz embere, filozofikus természet. Jelleme kiegyensúlyozott. Nemes gondolkodású, szeretetre méltó ember. Bátor, de konzervatív, ugyanakkor telve kíváncsisággal és szabadságvággyal. Kolerikus temperamentumú. De nem forradalmár típus. Ezzel együtt ő az, aki vezet, aki érezteti uralmát.

A Nyilas munkabírása kiszámított, vágyai nagyra törők, az élet számára az egyre újabb és újabb akadályok legyőzése, az, hogy a célt egyre magasabbra téve s egyre magasabb rendű célok felé törjön, mintha e világ nem lenne eléggé tágas a vágyainak. És másokat is szívesen segít céljuk elérésében.

Fő hibája az óvatosság és a tapintat hiánya, amit lelkesedéssel és nagystílűséggel kárpótol. Segítőkész, aki sosem mond nemet, ha hozzá fordul valaki. Ugyanakkor könnyű a kedvében járni.

A Nyilas életútját hirtelen elhatározások és nagy nekirugaszkodások jellemzik. Szeret sportolni és utazni. A szerelembe is hirtelen veti bele magát, de nem is hosszú időre. A nyilas számára érdekesebb a vadászat, mint a cél. Vonzza az elérhetetlen.

A Nyilas férfi szerelmi horoszkópja

A Nyilas csillagjegyben született férfi szabadságigénye mérhetetlen, mégis fáradhatatlan udvarló, aki optimistán látja a jövőt. Hibája, hogy szerelmi kalandjairól kissé túlzottan mesél, olyasmit is kitalál, ami sosem történt meg. Kellemes megjelenésével, színes meséivel mindig a figyelem középpontjává, a társaság lelkévé válik. Ő a lelkes barát típusa. A nyilas férfi mellett az élet sosem unalmas.

A Nyilas nő szerelmi horoszkópja

A Nyilas nő szertelen és optimista. Fantáziája révén a legszürkébb életből is képes kisajtolni a nagystílű eseményeket. Optimista nő, aki nem bíbelődik apró-cseprő házimunkákkal, inkább felfedező körútra, vagy világkörüli társasutazásra indul. S ha nem teheti, legalább elképzeli.

A Nyilas nő hajlamos az erejét meghaladó munkákba kezdeni, kezdeményező ereje kimeríthetetlen, de gyakran nem fejezi be azt, amibe belefogott. A nyilas nő részére az élet folytonos nagy kaland, melyben végtelen optimizmusának köszönhetően derűsen veszi az akadályokat. Miként a férfi, a Nyilas nő is könnyen szerelemre gyullad, de épp oly hamar kihuny is huny a lángja. Szexuális élete is épp olyan kalandos, sok partnert kipróbál, míg kiválasztja a megfelelőt. De ha rátalál az igazira, odaadó anya, jó élettárs válik belőle.

Párkapcsolat

A Nyilas jegy párkapcsolati horoszkópja