A Rák jegy szerelmi horoszkópja

A Rák jegyében született eleme a Víz.  A Rák jegyét uraló Hold, mely ősidők óta a titokzatosság és a varázslás szimbólumaként él az ember gondolatvilágában, épp úgy befolyásolja védence érzelmeit, mint a tengerek áramlását, az apály és dagály ritmusát. A Rák a nappal, a nyár embere. A Rák erős jellem, álmodozó természet, aki nyugodtan végzi munkáját.

A Hold általában nagy hatással van tudatalattinkra, különféle hajlamainkra, s ez fokozottan érvényes az általa uralt csillagjegyek szülötteire. De mivel a Hold gyorsan forog a Föld körül, kb. csak két-két napot tartózkodik egy-egy csillagjegyben. Aki épp befolyása alatt született, erős és gyors hangulatváltozásoknak van kitéve. A Rák flegmatikus temperamentumú. A Ráknak az a fontos, amit érez.

A Rák jegyben születettek kiváló alkalmazkodó készséggel bírnak, gyengédek, anyáskodók, a türelem és a jó humor példaképei. A Rák szereti a társaságot, ahol könnyen átörökíti a többiekre a saját örömét, bánatát, de még szenvedélyét s a kétségeit is. Az egyedüllétet nem tűri, ezért leginkább a hozzá hasonló emberek társaságát, barátságát keresi.

A Rák érzelmei mélyek, tartósak. Családcentrikus, egész életét erre teszi fel, ezt védi. De fontos számára a közvetlen környezet, a múlt, a haza. De könnyen sebezhető, ezért, akár a rák, sajátos páncéllal védi érzelmeit. A Rák folyton szomjas a szellemi, érzelmi táplálékra, így nem ritkán művészi pályát választ.

A Rák férfi szerelmi horoszkópja

A Rák férfi szentimentális. Ő a romantikus szerelmes. Élénk fantáziája, figyelmes és gyengéd természete arra sarkallja, hogy mindenek előtt partnere lelkét hódítsa meg, de ezt igyekszik erősen eltitkolni. Odaadó élettárs és érzékeny szerető, de meglehetősen féltékeny. Ha valakit méltónak talál tiszteletére, annak minden gondját átvállalja, s mindent elkövet, hogy választottja biztonságban és szeretve érezze magát.

Gyakran előfordul, hogy a Rák férfi csupán élete dele után talál rá igazi énjére, ezért olyan romantikus és megértő nőt kell keresnie, akivel megoszthatja a múlt emlékeit, és együtt álmodozhatnak a szebb jövőről.  A Rák becsületességet vár el társától, az intimitásban szenvedélyt, a szerelemben hűséget.

A Rák nő szerelmi horoszkópja

A Rák nő bájos, asszonyias küllemű, nagyon romantikus alkat, mégis legfeljebb csak álmaiban flörtöl. Mert a Rák nő számára a feleség és az anya szerepe a legfontosabb. Védelmező, együtt érző anya, hűséges feleség, aki bármilyen áldozatra képes. Az erő és határozottság álarca mögött azonban érzékeny és gyengéd alkat rejlik, mely könnyen sebezhető.

Rák nő kíváncsi természetű és könnyen idomítható. Aki észreveszi élénk, szórakoztató társra talál. Sőt, ha valami belső aggályok miatt nem épp lehangolt, depressziós, vidám és bőbeszédű családanya, aki szeretteiért mindenre képes.

Párkapcsolat

Az Rák jegy párkapcsolati horoszkópja