Az Ikrek jegy szerelmi horoszkópja

Az Ikrek csillagjegyben született eleme a Levegő. Az Ikrek jegyét Merkúr uralja. Ez a bolygó áll legközelebb a naphoz, tehát a leggyorsabb s ez élénkséggel valamint nagy szellemi energiával tölti fel védencét. Az Ikrek a nappal és a tavasz embere. Rejtélyes jellem, kettős természetű. Az Ikrek szülötte szeret és csábít, de legfőképp sokat gondolkodik. Szangvinikus temperamentum, akinek munkabírása maximális.

Az Ikrek kettősséggel telített szülötte könnyen megérti magát a csillagjegyek többi képviselőivel, de folyton belső vívódásokkal küzd, mintha két természet lakna benne. Ez a kettősség arra sarkallja, hogy élete során többféle hivatással is próbálkozzék. Kiváló szellemi képességei fogékonnyá teszik minden iránt. De páratlan intelligenciája, túlzott mozgékonysága egyben gyengéje is lehet, könnyen idegessé válik, ingerlékennyé. Sikertelenség esetén depresszióssá válhat.
Az Ikrek szülötte sokoldalú, szórakoztató, szellemes partner, áldozatkész barát. Személyét folyton körül lengi valamiféle titokzatosság, mely vonzóvá és izgalmassá teszi. Az Ikrek szereti az újat, a változatosságot és a kalandokat, ezért a hűség nem erős oldala.

Az Ikrek férfi szerelmi horoszkópja

Az Ikrek férfi a könnyed, felszínes udvarló, az örök kalandozó. A szavak művésze, aki könnyen leveszi lábáról a nőt. Olykor egyszerre többet is képes elbűvölni szép szavaival. Az Ikrek férfi számára nem a szerelem, hanem a világ kihívásai érdekes. A szellemi kielégülésre való törekvés s legfőképp a problémák megoldása jelenti a mozgatóerőt.

Az Ikrek férfi sokat utazik, s mint minden messziről jött, sokat mesél. Szólni vágyása nem hagyja csendben, ezért olyan partnerre vágyik, aki megosztja vele szellemi érdeklődését. A szerelemben olyan angyali mégis erős teremtésre vágyik, aki türelmesen, gyengéden elnézi gyerekes jókedvét, hangulatváltozásait, aki bátorítja és pártolja hirtelen támadt ötleteit. S mivel kevés ilyen nőt találhat, bármikor kész a hely-, környezetváltoztatásra

Az Ikrek nő szerelmi horoszkópja

Az Ikrek jegyében született nő sosincs egyedül. Mindig szüksége van a társaságra. Hódolókra, akik kedvelik vidám, kíváncsi, szórakoztató természetét. Szexuális szempontból is kíváncsi, ezért könnyen társra talál. De nem nehéz kielégíteni, hisz már a partner meghódítása is izgalmas élvezet számára. Könnyen barátkozik, mégis marat körülötte valamiféle sajátos sejtelmesség, mely érdekessé teszi. Minél sokoldalúbb partnerre talál, kapcsolatuk annál hosszabb ideig tart. Mikor azonban belefárad a sok csacsogásba, hirtelen elhallgat, és ilyenkor kitárja ölelő karjait. Az Ikrek nő a szabad szerelem híve, féltékeny férjek kerüljék.

Párkapcsolat

Az Ikerek jegy párkapcsolati horoszkópja